NEEM BESTELLINGEN OP VIA
FACEBOOK OF JE WEBSITE


Wij stellen onze online en social besteloplossing beschikbaar voor iedere ondernemer die is getroffen door de Corona maatregelen. Deze is geschikt voor alle lokale restaurants, cafés, strandtenten en andere retailers die een belangrijke plek innemen binnen onze samenleving.

De Corona maatregelen staan klantenbinding en omzet vermindering niet in de weg

De Corona maatregelen staan klantenbinding en omzet vermindering niet in de weg

Berichten op social media en online platformen geven je de kracht om meer klanten te bereiken, in elke uithoek van de wereld, sociale connecties te onderhouden en op grote schaal 1-op-1-gesprekken te hebben. Ons Intelligent Commerce-platform is dé oplossing voor lokale ondernemers om geautomatiseerd bestellingen aan te nemen, betalingen te voltooien en geautomatiseerde updates via Facebook Messenger of jouw website te sturen over de geplaatste bestellingen.

Bereik

Bereik

Verbind met 1,3 miljard consumenten die elke dag Facebook Messenger gebruiken om in contact te blijven met familie, vrienden, klanten en bedrijven. Zorg ervoor dat je 24/7 beschikbaar bent voor je bestaande èn nieuwe klanten en neem geautomatiseerd bestellingen op via Facebook Messenger en jouw website.

Verbind

Verbind

Help jouw klanten proactief met hun vragen en verzoeken door middel van een chatbot en/of live chat. Deel het menu en wikkel de betalingen direct geautomatiseerd af in de chat.

Bestellingen plaatsen

Bestellingen plaatsen

Voeg gemakkelijk je menu toe, maak verbinding met jouw betaalopties en laat de klanten bestellingen plaatsen door middel van een live gesprek of een geautomatiseerde chatbot.

Beheer

Beheer

Effectief beheer van de binnengekomen bestellingen en de automatisch verstuurde updates terwijl jij de bestelling accepteert, voorbereid en klaarzet voor jouw klant.

Groei

Groei

Geef loyale klanten kortingen op basis van de keren dat ze terug komen.

Binnen 1 dag jouw hele menu online (Facebook en website) om bestellingen aan te nemen van klanten

Binnen 1 dag jouw hele menu online (Facebook en website) om bestellingen aan te nemen van klanten

Eenvoudig op te zetten

Verbind jouw account in één klik om je menu en instellingen te uploaden of voeg handmatig jouw menu toe aan het Intelligence Commerce-dashboard.

Configureer

Bepaal zelf je openingsuren, bezorgradius, ophaalmogelijkheden en locaties zodat jouw klanten weten waar en wanneer ze hun bezorging kunnen ophalen of kunnen verwachten.

Training

Een online trainingsvideo is beschikbaar voor het personeel om zo de gesprekken met de klant, het menu en de bestellingen door middel van het Intelligence Commerce-dashboard te beheren.

Begin nu met het opnemen van bestellingen via Facebook en verhoog je omzet direct!