Bouw een Whatsapp
ervaring die uw klanten
geweldig zullen vinden


Betrek klanten, genereer leads, neem bestellingen op, verstuur meldingen, automatiseer marketing en ondersteun klanten op WhatsApp met het uniforme gespreksplatform van Intelligent Commerce

Verbeter je efficiëntie

Verbeter je efficiëntie

Team Inbox

Schakel meerdere teamleden in om klanten te helpen via één WhatsApp Business-nummer en een uniforme inbox.

Automatische reacties

Overtref de verwachtingen van jouw klanten en stuur onmiddellijk antwoorden op vragen van klanten over productprijzen, ingrediënten, verzending, bestelstatus, retourbeleid, handleidingen en meer.

Schakelen tussen chatbots en live agents

Stel live agents in staat om geautomatiseerde gesprekken te volgen, de bot over te nemen en gesprekken op elk moment terug te sturen naar de bot.

Verbeter je branding

Verbeter je branding

Maak gebruik van WhatsApp-gesprekken om een ​​diepe merkverbinding op te bouwen die de hele levenscyclus van de consument bevordert.

Genereer vraag

Kwalificeer op een efficiënte en effectieve manier waardevolle leads en verzamel extra datapunten die uw team helpen om voortdurend inzicht te krijgen in de interesses, voorkeuren en reserveringen van uw klanten over uw product of dienst.

Geautomatiseerde meldingen

Geef klanten gemakkelijke toegang en houd ze op de hoogte door geautomatiseerde meldingen te sturen voor orderbevestiging, verzendupdates, onderhoudsherinneringen, updates opnieuw plannen en meer via WhatsApp.

Chatbot Builder

Creëer interactieve tweerichtingservaringen met aangepaste chatbots, om klanten te betrekken, leads te genereren, uw merkverhaal te delen, enquêtes uit te voeren, producten te verkopen, klanten naar de winkel te leiden en meer op WhatsApp.

Converteer je verkopen via Whatsapp

Converteer je verkopen via Whatsapp

Leid klanten naar het product waar ze van houden en maak aankopen mogelijk met geautomatiseerde bots en menselijke verkoopadviseurs.

Rijk klantenprofiel

Bied jouw klanten een persoonlijke ervaring, rekening houdend met hun aankoopgeschiedenis, eerdere interacties, voorkeuren, aangepaste gegevensvelden en tags.

Ingebouwde handel

Deel producten en diensten, creëer bestellingen namens jouw klanten en converteer verkopen rechtstreeks op WhatsApp.

Synchroniseer met CRM

Houd jouw inventaris, bestellingen, verzending, belastingen, korting en winkelinstellingen te allen tijde synchroon met jouw e-commerce managementtools.