GENEREER KLANTBEHOEFTE


Start direct een gesprek met potentiële klanten
en converteer meer bezoekers met
conversational landingpagina's

Creëer klantbehoefte

Creëer klantbehoefte

Creëer klantbehoefte

Kwalificeer leads door middel van interactieve gesprekken, verkort uw verkoopcyclus en bouw een gezonde pijplijn op voor uw verkoopteam.

Leer over product

Leid consumenten op, behandel misvattingen en bouw vertrouwen op met gesprekken in FAQ-stijl over uw producten en service.

Bied persoonlijke aanbevelingen

Leid klanten naar hun favoriete producten met persoonlijke winkelassistenten en stel hen in staat om bestellingen te plaatsen, reserveringen te boeken en betalingen te doen in de chat.

Consumentenonderzoeken uitvoeren

Test nieuwe producten, berichten en verzamel gegevens van eerste partijen via gepersonaliseerde gesprekken die uw product- en marketingteams de inzichten geven die ze nodig hebben om een ​​buzz over uw merk te creëren.

Bouw interactieve merkervaringen

Stimuleert bewustzijn, voorkeur en bouw een diepe merkverbinding op door consumenten te betrekken bij een interactieve en persoonlijke ervaring over uw merk, producten en waarden.

Alle toepassingen samen op één platform

Alle toepassingen samen op één platform

ViaGenius biedt met de conversational commerce engine die naadloos samengaat met andere productfuncties, zodat jouw team zich kan focussen op dat wat van belang is - jouw klanten een ongeevenaarde klant- en merkervaring bieden.

Checkmark Omnichannel livechat

Checkmark Geautomatiseerde antwoorden

Checkmark Social CRM

Checkmark COnversational display advertenties 

Checkmark Chatbot generator

Checkmark Support in meerdere talen

Checkmark Geautomatiseerde notificaties

Checkmark 1-click integraties